Качества на жените, успели в кариерата

Дата: 2015-12-14 15:54:19, от: Здравко Здравков
Качества на жените, успели в кариерата

Погрешно е схващането, че успелите мъже предпочитат жени, които да стоят в тяхната сянка. Стереотипите отдавна са се променили и истински реализираните бизнесмени предпочитат дами, с които могат да разговарят на всякакви теми, които им оказват морална подкрепа и достойно ги представят в обществото. След дългогодишни проучвания специалисти са установили, че успелите мъже харесват 5 основни качества у изградилите кариера жени.

Самочувствие. Тъй като са твърде заети в работата си, бизнесмените нямат време да изслушват оплакванията, злословията и молбите на партньорките си. Затова харесват дами, които са уверени във външността и интелекта си и нямат нужда от постоянни уверения в любовта им.

Самостоятелност. В природата на мъжете е да се стремят да печелят повече от жените. Нямат обаче нищо против партньорките им да изкарват достатъчно пари, за да посрещат поне собствените си нужди. Още по-добре е, когато дамата сама кара колата си, има индивидуални служебни интереси, кръг от познанства, който не съвпада с неговия. Това му дава достатъчно време, за да поддържа собствените си служебни контакти, без постоянно да обръща внимание на партньорката си.

Безупречна външност. Колкото и да ценят женския характер, мъжете не могат, а и не желаят да избягат от стереотипа. Държат дамата до тях да е с привлекателно лице и тяло, да се облича добре, да има изискани маниери. Затова не се занемарявайте дори за миг, колкото и да сте заети. Помнете също, че елегантната визия ви помага да изглеждате по-сериозни и в работата.

Домакински умения. За ужас на повечето бизнесдами дори най-авангардно мислещите мъже обичат вкъщи да им е чисто и подредено, а трапезата да е богато отрупана. Ако можете да си го позволите, наемете домашна помощничка. За мъжете "домакински умения" е и по-широко понятие, включващо таланта ви да обзавеждате красиво стаите, да отглеждате цветя и домашни любимци, да бъдете сърцето на компанията, когато каните гости.

Майчински чувства. Няма нужда мъжът до вас да го изисква, за да обичате децата си и да се грижите за тях. Това желание е вградено в душата на всяка жена, така че се постарайте умело да балансирате между служебните и личните си дела, за да бъдете еднакво успешни във всички житейски области.

0 коментара : "Качества на жените, успели в кариерата"

За да коментираш е нужно да си регистриран потребител. Избери Вход или Регистрация?

Здравни теми

Деца

Лечение

Кожа

Тийнейджър

Стрес

Умора

Жени

Депресия

Витамини

Любов

Сърце

Рак

Имунитет

Секс

Мозък

Очи

Родител

Храна

Бебе

Работа

Дете

Отношения

Мед

Грип

Хормони

Упражнения

Хранене

Сън

Зъб

Билки

Главоболие

Възпитание

Плодове

Мъж

Рани

Инсулт

Зеленчуци

Инфаркт

Психотерапия

Училище

Семейство

Пикочен мехур

Диабет

Кръв

Имунната система

Вируси

Сърбеж

Антиоксиданти

Мотивация

Кръвно

Психика

Възраст

Влагалище

Болка

Гръбначен стълб

Стави

Уважение

Лице

Пубертет

Инфекции

Зъби

Запек

Око

Повръщане

Масаж

Гръб

Алергия

Стомах

Страх

Температура

Тумор

Напрежение

Парене

Венци

Кал

Кариес

Кашлица

Простата

Самочувствие

Крака

Зъбен камък

Спорт

Матка

Зъбна плака

Стареене

Холестерол

Диета

Емоция

Бъбреци

Компютър

Почивка

Менопауза

Менструация

Бременност

Астма

Целулит

Грижи

Маска

Гадене

Приятелство

Море

Кръвно налягане

Кръвоносен съд

Общуване

Безплодие

Диагностика

Гърч

Зависимост

Хемороиди

Слънце

Яйчници

Ученик

Зачервяване

Безсъние

Бръчки

Болести

Мазнини

Поведение

Самооценка

Рана