Пресечната точка в любовта при тийнейджърите

Пресечната точка в любовта при тийнейджърите

В тийнейджърските години, а и не само тогава, често се случва така, че момичетата копнеят за романтична и вечна връзка, а момчетата - за мимолетен и неангажиращ секс. Възможно ли е да се намери пресечна точка между двата пола - истинската любов?

За да я срещнат, момичетата трябва да престанат да си губят ума по момчета, които не са сериозни. Случва се, защото много искаш да си имаш приятел и всеки, който ти подаде сламка, става достоен да изпълни мечтите ти. Разочарованията са неизбежни. Затова е по-добре да не очакваш много от всяко ново момче и да се оставиш да те изненадат.

Принцът на бял кон обикновено се появява неочаквано. Излишно е тийнейджърките да си губят времето в целенасоченото му търсене. Иначе излъчването им става напрегнато, а потенциалните им партньори имат усещането, че девойката се вкопчва със зъби и нокти в тях. Естествената им реакция е същата като на плячката към хищника - паническото бягство без обяснения.

За да сполучат в любовта, специалисти препоръчват на момичетата да флиртуват с момчетата, които харесват, но да не бързат да градят планове за бъдещето. Нека да им разкажат нещо неангажиращо за себе си, а след това да не предприемат нищо. Който проявява истински интерес към тях, ще ги потърси сам.

При момчетата разминаванията идват от друго - те не схващат защо момичетата не казват какво искат, а очакват партньорът им сам да се досети. Причините са различни. Девойките са много по-интуитивни и съсредоточени над своите и чуждите чувства. Те не разбират, че мъжете са замесени от друго тесто. Освен това жените рядко назовават нещата с истинските им имена, защото по този начин се стремят да събудят чуждото въображение и да привлекат внимание. Смятат, че дотолкова са една вълна със своя принц, че той е в състояние да ги отгатне.

Единственото спасение за момчетата е, когато не са наясно с нещо, просто да попитат девойките какво желаят. А ако двамата останат достатъчно дълго заедно, сами ще се научат да разшифроват закодираните им послания. Така, както правят всички възрастни мъже, които имат дългогодишни и щастливи връзки.

Здравни теми

Деца

Лечение

Кожа

Стрес

Тийнейджър

Умора

Жени

Депресия

Витамини

Любов

Сърце

Рак

Имунитет

Секс

Мозък

Очи

Родител

Храна

Бебе

Работа

Дете

Отношения

Мед

Грип

Хормони

Упражнения

Хранене

Сън

Зъб

Билки

Главоболие

Възпитание

Плодове

Мъж

Рани

Инсулт

Зеленчуци

Психотерапия

Инфаркт

Училище

Семейство

Диабет

Пикочен мехур

Кръв

Имунната система

Вируси

Сърбеж

Антиоксиданти

Мотивация

Кръвно

Психика

Възраст

Влагалище

Болка

Гръбначен стълб

Стави

Страх

Уважение

Лице

Пубертет

Инфекции

Зъби

Запек

Око

Повръщане

Масаж

Гръб

Алергия

Температура

Тумор

Стомах

Напрежение

Парене

Венци

Кал

Кариес

Кашлица

Простата

Самочувствие

Крака

Зъбен камък

Спорт

Матка

Гадене

Зъбна плака

Стареене

Холестерол

Диета

Емоция

Бъбреци

Компютър

Почивка

Менопауза

Менструация

Бременност

Астма

Целулит

Грижи

Маска

Приятелство

Море

Кръвно налягане

Кръвоносен съд

Общуване

Безплодие

Диагностика

Гърч

Зависимост

Хемороиди

Слънце

Яйчници

Ученик

Зачервяване

Безсъние

Бръчки

Болести

Мазнини

Поведение

Самооценка

Рана