Качества на жените, успели в кариерата

Качества на жените, успели в кариерата

Погрешно е схващането, че успелите мъже предпочитат жени, които да стоят в тяхната сянка. Стереотипите отдавна са се променили и истински реализираните бизнесмени предпочитат дами, с които могат да разговарят на всякакви теми, които им оказват морална подкрепа и достойно ги представят в обществото. След дългогодишни проучвания специалисти са установили, че успелите мъже харесват 5 основни качества у изградилите кариера жени.

Самочувствие. Тъй като са твърде заети в работата си, бизнесмените нямат време да изслушват оплакванията, злословията и молбите на партньорките си. Затова харесват дами, които са уверени във външността и интелекта си и нямат нужда от постоянни уверения в любовта им.

Самостоятелност. В природата на мъжете е да се стремят да печелят повече от жените. Нямат обаче нищо против партньорките им да изкарват достатъчно пари, за да посрещат поне собствените си нужди. Още по-добре е, когато дамата сама кара колата си, има индивидуални служебни интереси, кръг от познанства, който не съвпада с неговия. Това му дава достатъчно време, за да поддържа собствените си служебни контакти, без постоянно да обръща внимание на партньорката си.

Безупречна външност. Колкото и да ценят женския характер, мъжете не могат, а и не желаят да избягат от стереотипа. Държат дамата до тях да е с привлекателно лице и тяло, да се облича добре, да има изискани маниери. Затова не се занемарявайте дори за миг, колкото и да сте заети. Помнете също, че елегантната визия ви помага да изглеждате по-сериозни и в работата.

Домакински умения. За ужас на повечето бизнесдами дори най-авангардно мислещите мъже обичат вкъщи да им е чисто и подредено, а трапезата да е богато отрупана. Ако можете да си го позволите, наемете домашна помощничка. За мъжете "домакински умения" е и по-широко понятие, включващо таланта ви да обзавеждате красиво стаите, да отглеждате цветя и домашни любимци, да бъдете сърцето на компанията, когато каните гости.

Майчински чувства. Няма нужда мъжът до вас да го изисква, за да обичате децата си и да се грижите за тях. Това желание е вградено в душата на всяка жена, така че се постарайте умело да балансирате между служебните и личните си дела, за да бъдете еднакво успешни във всички житейски области.

Здравни теми

Деца

Лечение

Кожа

Стрес

Тийнейджър

Умора

Жени

Депресия

Витамини

Сърце

Имунитет

Любов

Мозък

Рак

Секс

Очи

Родител

Храна

Бебе

Хормони

Работа

Грип

Дете

Зъб

Отношения

Мед

Главоболие

Хранене

Упражнения

Сън

Билки

Зеленчуци

Възпитание

Плодове

Мъж

Рани

Инсулт

Психотерапия

Диабет

Инфаркт

Училище

Имунната система

Пикочен мехур

Семейство

Кръв

Антиоксиданти

Вируси

Кръвно

Сърбеж

Мотивация

Самочувствие

Психика

Възраст

Влагалище

Венци

Болка

Гръбначен стълб

Стави

Страх

Уважение

Лице

Пубертет

Емоция

Инфекции

Зъби

Запек

Око

Повръщане

Масаж

Гръб

Алергия

Температура

Тумор

Стомах

Напрежение

Парене

Стареене

Кал

Кариес

Кашлица

Простата

Крака

Зъбен камък

Спорт

Холестерол

Матка

Гадене

Зъбна плака

Диета

Бъбреци

Кръвно налягане

Компютър

Почивка

Менопауза

Менструация

Бременност

Астма

Целулит

Грижи

Маска

Приятелство

Море

Зелен чай

Зависимост

Диагностика

Гърч

Безплодие

Настинка

Общуване

Кръвоносен съд

Хемороиди

Слънце

Яйчници

Ученик

Зачервяване

Мазнини

Отслабване

Поведение

Самооценка

Безсъние