Цветовете и характера

Цветовете и характера

Представете си следните цветове: черно, синьо, зелено, жълто, червено. Изберете този цвят, с който бихте се идентифицирали, и този, който бихте отхвърлили.

Черен съм. Много вероятно е да сте от мечтателите, които бягат от действителността, за да можете да се потопите в една изцяло своя реалност. Имате склонност към мистицизъм и окултизъм. Сексът за вас е по-скоро мисловно, отколкото телесно преживяване. Вие сте творческа личност, но мечтите ви стават реалност само във въображението ви.

Син съм: Вие сте интелектуален тип, поради което пренебрегвате физиката си, физическото усилие, порива, устрема. Вътрешно чувствате, че всичко ви се полага по право и сте почти убеден, че сте пръв между равните. Основният ви страх е да не загубите  

Зелен съм: Виесте хармонична личност и бихте могли да бъдете по-представителен/а, но се страхувате да не бъдете хванат/а на тясно. Ценностите ви са семейството, нацията, етиката, моралът. Основното ви притеснение идва от по-високата тревожност.

Жълт съм: Тези, които не ви познават, мислят, че вие сте родени да командвате, да бъдете център на вниманието и с готовност сте в състояние да приемете тази роля. Но дълбоко в себе си таите страха си да не останете сам.

Червен съм: Под фасадата ви се крие доста гняв, без да е ясно срещу кого или какво.На пръв поглед изглеждате кротък човек, винаги на разположение, понякога дори раболепен, но мразите да бъдете такъв/а. Опасявате се, че някой ден вашата невъздържаност ще излезе наяве и ще взриви всичко наоколо.

Не съм черен: Вие сте реалист, винаги сте в движение и нямате време да се задълбавате в сънища, мечти, фантазии. Общителен човек сте, но бихте могли да добавите малко фантазия и креативност в живота си.

Не съм син: Мразите да сте зависим от някого и трудно се подчинявате. Интелектуалците за вас са ненужни хора, а изкуството, вдъхновението, музитесанеща, които само объркват.

Не съм зелен: Трудно спазвате правила и закони, а приспособяването към реалността не ви е по сърце. Самооценявате се като по-скоро анархичен, отколкото "правилен" и подреден човек.

Не съм жълт: Не обичате да се излагате на показ, тъй като смятате, че истинските ценности са вътре в човека. Притеснявате се от оценката на другите и от поемането на необмислени отговорности, но като цяло завиждате на хората с власт.

Не съм червен: Вие не приемате агресивността, освен в случаите, когато каузата е напълно справедлива. Не се поддавате на силни емоции и страсти. По-скоро смятате, че животът трябва да протича като хармонична песен - без спадове и пикове.

Здравни теми

Деца

Лечение

Кожа

Стрес

Тийнейджър

Умора

Жени

Депресия

Витамини

Сърце

Имунитет

Любов

Мозък

Рак

Секс

Очи

Родител

Храна

Бебе

Хормони

Работа

Грип

Дете

Зъб

Отношения

Мед

Главоболие

Хранене

Упражнения

Сън

Билки

Зеленчуци

Възпитание

Плодове

Мъж

Рани

Инсулт

Психотерапия

Диабет

Инфаркт

Училище

Имунната система

Пикочен мехур

Семейство

Кръв

Антиоксиданти

Вируси

Кръвно

Сърбеж

Мотивация

Самочувствие

Психика

Възраст

Влагалище

Венци

Болка

Гръбначен стълб

Стави

Страх

Уважение

Лице

Пубертет

Емоция

Инфекции

Зъби

Запек

Око

Повръщане

Масаж

Гръб

Алергия

Температура

Тумор

Стомах

Напрежение

Парене

Стареене

Кал

Кариес

Кашлица

Простата

Крака

Зъбен камък

Спорт

Холестерол

Матка

Гадене

Зъбна плака

Диета

Бъбреци

Кръвно налягане

Компютър

Почивка

Менопауза

Менструация

Бременност

Астма

Целулит

Грижи

Маска

Приятелство

Море

Зелен чай

Зависимост

Диагностика

Гърч

Безплодие

Настинка

Общуване

Кръвоносен съд

Хемороиди

Слънце

Яйчници

Ученик

Зачервяване

Мазнини

Отслабване

Поведение

Самооценка

Безсъние